Udlev din drøm

Camel Active

Camel Active

Købte i januar et par Camel Active sko, det var nogle rigtig gode læder sko. De passede som sko man kunne tage på til dagligt, og til lidt finere steder. Problemet var bare at efter 5 måneder, efter meget brug gik sålen af skoen. Da jeg spurgte ind til hvorfor det skete ( i skoringen hvor jeg købte dem) sagde de at jeg nok havde brugt den anden fod til, at holde skoen nede med, mens jeg trak min fod ud af skoen, uden at løsne snørebåndene helt.  Det var så fair nok, da jeg ikke altid tog dem af på den måde sælgeren havde fortalt mig, til at starte med da jeg købte skoen.

IMG_4270

Farven på skoen er som den ser ud på dette billed

Så da jeg så de her Camel Active sko i fisketorvet, var det med lidt tvivl. Men gav mærket en chance til, og købte de her lædersko, som jeg endnu ikke rigtig har brugt. Så kan ikke vurdere, om de er bedre end de andre endnu. IMG_4271IMG_4268

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Udlev din drøm