Sommer i haven - Back at it

Min sidste musikvideo?

Mike Afsharian

 

 

Har i noget tid været væk fra alt der havde med video at gøre, indtil for nylig hvor jeg kom ud med min seneste video. Besluttede mig i januar i år, for at jeg ikke længere ville lave musikvideoer, om det var det rette valg….Det ved jeg ikke helt. For 4 måneder efter begyndte jeg at snakke om min næste video, og at jeg efter at havde mødt nogle af mine venner, var blevet enige om at jeg skulle begynde at filme igen. Kan dog men sikkerhed nu sige, at der nok ikke kommer mange flere musikvideoer fra mig længere. Om jeg aldrig kommer til at lave en video igen? Det må tiden vise. men indtil videre er alt video sat på hold.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Sommer i haven - Back at it