Style dropout

Udlev din drøm

Mike AfsharianHvis man vil udleve sin drøm og opnå det man gerne vil i livet, skal man kæmpe for det. Prøv lige at tænke over hvad din drøm i livet er, og om du i løbet af den sidste måned tid har gjort noget for at opnå den? De fleste vil desværre ikke kunne svare ja til dette spørgsmål, jeg tror på at hvad der er værd at opnå, er værd at kæmpe for. Det kan godt være man ikke er den bedste til det man laver, men man vil aldrig kunne hvile i fred, hvis man ikke var sikker på man gjorde sit 100% bedste for at opnå det. Så husk mindst en gang om dagen at gøre noget, som gør du kommer et skridt tættere på din drøm, lige meget hvor mange andre du skal konkurrere imod.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Style dropout