Fantastisk sommer i Dk

Meget Alvorligt problem

Skærmbillede 2013-08-08 kl. 21.40.36

 

Jeg havde i starten af sidste uge sindsyg ondt i min nakke, i starten var det bare normalt hold i nakken ( det får alle vel en gang imellem?) Men da det så blev værre og værre, vidste jeg godt der var noget galt. Skyndte mig at ringe til min læge, som først havde tid om 4 uger! Ringede så til min forsikring som sendte mig hen til en kiropraktor, som ved alt om kroppen (lidt ligesom en læge, en kiropraktor ved bare mere omkring led og knogler) Da jeg ringede op til den klinik jeg var blevet henvist til at min forsikring, fik jeg en “emergency” tid samme dag kl. 14:10.

Var lidt nervøs da jeg kom derhen, for det kunne jo kun gå 2 veje, enten var der noget alvorligt galt med min nakke, ellers var det bare en forstrukket sene… Efter at havde nærsturderet min nakke i næsten 10 min, og set på røntgenbilleder af min nakke. Kom han frem til at min nakke rigtig skulle bøje lidt fremover som en banan (de ord han brugte) men at min bøjede den forkerte vej? Forstod ikke rigtig hvad er betød, men det betød åbenbart at jeg vil få store nakkesmerter senere i livet, hvis jeg ikke kommer i behandling nu. ..Så nu skal jeg til 13 sessioner hvor han knækker min nakke og ryg, altså han trykker så det siger knæk, det skulle åbenbart frigive nogle spændinger som er årsagen til mine smerter, så nu må vi se hvad der sker.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Fantastisk sommer i Dk