Meet - JULYA

Musikvideo!

Mike Afsharian                                                                                                                                                               Har været ude hele dagen i går og filme. Tror det var 6 timer næsten, jeg fik filmet. Denne musikvideo kommer ikke til at blive som mine andre videoer, først og fremmest er der mange flere detaljer i videon. Jeg har også arbejdet med mange flere videolag, som giver bedre dybde i videoen.  Så glæd jer til Zain’s nye musikvideo kommer ud. Hvornår præcis den kommer ud, kan jeg ikke sige. // Mike

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Meet - JULYA