Casting at Unique models?

IMG_6859 kopi

 

DANISH

Der var casting hos Unique models i dag, det var fra kl. 14-16. Jeg skulle rigtig havde været derhenne med 2 drenge fra min klasse. Vi kom aldrig derhen? Hvad skete der så… en af de to jeg skulle derhen med kunne ikke, der var noget der pludselig var sket.  Så af private årsager kunne han ikke komme. Jeg tænke bare at mig og ham den anden dreng fra min klasse, så bare gik derhen sammen. Det sagde jeg til ham fra min klasse, han svarede bare ” ja vi går bare derhen alene så”. Så siger jeg til min lære ” kommer du til hans første modeshow” så grinte hun bare, og han blev helt tilgrin. Han blev rigitg sur! (det gjorde han ikke). Så sagde han ” nu kommer jeg kun hvis ham den anden kommer” og det kunne han jo ikke. Så sende endte med vi aldrig kom til den casting. Næste uge er der åben casting igen, og jeg skal derhen med nogle andre af mine venner. Det skal lige siges at jeg ikke selv skal castes, jeg er med som støtte.

//

ENGLISH

Okay so there was this casting at Unique models today at 2-4 pm in downtown copenhagen…So What happend? Hmm…Well for starters me and two other guyes from my class was going there. But then one of the guyes could not come, cuz something happend (something private). So obviously I was like “well then we’ll just go”? And the was like “yeah sure”. Then i really couldn’t help myself, and i said to the teacher “will you come to see him at a fashion show” And she laughed( the teacher), and my friend from my class was so embarrassed. And then we was like “well now i’m not going” haha!!. I just told him that if he really wanted to be a model, he had to give it all. And not just let some funny (if you ask me) comment make him give it up. So we never went to the damn casting. Anyways my other friend, and me are going next week to the other casting, so well just see what happens then. Im not going to the actual casting myself and getting judged. Im just going over there with them.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

My favorite green shirt! Cottonfield