Making The Outfit You're Own!

Laserbehandling hos Cosmecare

 

Mike Afsharian

Danish

Jeg har være en smule rød på næsen i en del år nu grundet karsprængninger. Det er ikke noget der er meget slemt, men det kan stadig ses lidt. Det har generet mig i nogle år nu, så jeg besluttede mig endelig for at få det fjernet. Jeg kontaktede så Cosmecare via deres hjemmeside hvor kan man booke tid online. Det var nemt og meget simpelt, jeg valgte bare hvilken behandling jeg ville have, derefter valgte jeg min tid og bekræftede tidspunktet.

Da jeg kom ind til Maryam som er ejer af Cosmecare, blev jeg rigtig overasket over hvor venlig og hvor godt man følte sig tilpas.  Jeg følte virkelig at jeg blev taget godt af.  Maryam skynder sig på ingen måde, hun tager tid til ALLE spørgsmål der måtte være. Jeg udfyldte et sundhedsskema, det for at være sikker på alt er som det skal være forud for behandlingen.

Selve behandlingen var ikke så smertefuld som jeg havde troet. Det gjorde lidt ondt at få de laser skud som får, men kan personligt sige at smerten ikke er særlig slem. Tror det tog ca. 15 min, så havde jeg fået de laser skud, som jeg havde brug for.  Det er meget vigtigt efter behandlingen at man bruger solcreme med minimum faktor 30 i en periode efter behandlingen. I kan læse mere om behandlingen på Cosmecare’s hjemmeside

Hvis du har noget du vil have lavet ved dig selv, det kan være alt fra ansigt behandlinger til Botox, fillers så er Cosmecare et sted jeg kan anbefale. Her er en liste over hvad præcis du kan få lavet derhenne. Maryam er rigtig sød, og hun er altid klar til at berolige en. Man kan booke tid online på deres hjemmeside eller man kan book tid telefonisk.  Jeg har kun fået én behandling, man skal have 2-3 behandlinger til før man kan se en tydeligt forskel. Så jeg vil komme med en update med før/efter billeder når jeg har fået et par behandlinger til. I kan tjekke deres Facebook side ud her

Dette er ikke et sponsoreret indlæg, det vil altid fremgå nederst på indlægget når det er.

English

I have been a little red on my noose for some years now. It is not something that is very bad, but it can still be seen slightly . It has bothered me for some years now, so I decided finally to get it removed.

I contacted Cosmecare through their website where you can book an appointment online. It was easy and very simple, I just chose what treatment I wanted, then I chose my time and confirmed the date .

When I came to Maryam who is the owner of Cosmecare , I was really surprised at how friendly  she was and comfortable she made me feel, because I was a little scared! . I really felt that I was being well taken care of.  Maryam never rushed her clients she takes time to answer ALL questions you may have. I filled out a health form in order to be sure everything is as it should be prior to treatment.

The treatment itself was not as painful as I had imagined. It did hurt a little to get the laser shots, but I can personally say that the pain is not very bad. Think it took about 15 min for me to be done . It is very important after treatment that you use a sunscreen with a minimum SPF 30 for a period after treatment. You can read more about the treatment of Cosmecare ‘s website

If you have something you want done to yourself , it can be anything from facials to fillers and botox, then Cosmecare is the place I would recommend. Here is a list of what exactly you can get done there. Maryam is really friendly , and she is always ready to calm you down. You can book an appointment online at their website or you can book time by telephone. I ‘ve only got one treatment you have to have 2-3 treatments before you can see a distinct difference. So I’ll post an update with before / after pictures when I ‘ve got a few more treatments . Make sure to check out their Facebook Page 

This is not an sponsored post, I will always write in end of the post if it is

 

IMG_8396IMG_8402IMG_8408IMG_8406IMG_8407IMG_8403

 

IMG_8405

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Making The Outfit You're Own!