Can't believe I won this award!

New Spring Style

 

Danish

Det er virkelig blevet til nogle gode billeder! Det er helt vildt, hvor meget godt vejr kan gøre. Har prøvet noget lidt simpelt her med en skjorte fra Smog –  simple sorte jeans – Sko fra Pelle Vera. De sorte jeans er slet ikke så korte, som de ser ud på billederne. Jeg smurte dem lidt op, så man kunne se en smule af min ankel, har også ankelstrømper på. Det var helt bevidst de (Som nogle vil mene) ser lidt for korte ud. Synes der kommer lidt mere sommerstil over det, når man kan se lidt af anklerne. Derudover kun en simpel skjorte, og håret sat tilbage. Så  det her look er meget nemt simpelt og lige til en tur på stranden.

English

Its amazing how good the photos has turned out! This just goes to show, how important good weather is. This look is an all chill look, like something you would wear to the beach. I tried  using some simple black jeans and mix them with a light blue shirt, and some blue shoes for a complete summer look. The shirt is from Smog  and the Jeans is  some simple black Jeans – the shoes is from Pelle Vera. 

 

 

Mike AfsharianMike AfsharianMike AfsharianMike Afsharian

 

 

 

1 kommentar

  • Bob Frank

    This is my favorite set of photos. You look like a real alpha man when you dress this way.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Can't believe I won this award!