The Go Gold collection

Preview of tomorrow’s post

Mike Afsharian

 

Danish

Jeg har været ude det meste af dagen idag, og tage helt nye billeder til bloggen. Sommeren nærmere sig, og stilen følger med det nye år. Husk at tjekke min Facebook side imorgen, der vil jeg dele linket så snart jeg har det klart.

English

I was out most of the day today, to take some brand new photos for the blog. The summer is getting closer and my style is changing too! Remember to check my Facebook page tomorrow where I will be posting the link ass soon as its ready.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

The Go Gold collection