Should I go back to this?

Pull FOCUS To The Spring Jacket!

Mike Afsharian

 

Danish

Først og fremmest så elsker jeg indre København! Der er altid liv i gaderne, og solen kaster skygger overalt. Kogens have er lige ved siden og de små stræder er fyldt med små butikker.  De her outfit billeder er netop taget i indre København. Med det slørede  gadebillede der er i baggrunden,  får den ”city” fornemmelse med i billederne.

Når jeg tænker på en forår/efterårs jakke skal den være varm. Men stadig ikke sådan at man bare ligger og koger igennem når det bliver omkring de kl.12-15 hvor det er varmest. Synes virkelig den her røde jakke Fra Solid!, gør et rigtig godt job! Den er flot, simpel og passer sammen med næsten alle sko.

English

I have admit that I really love inner Copenhagen! There is always life in the streets and the sun throws shadows everywhere. These outfit photos was taking in inner Copenhagen, with the blurred streets in the background and the lightning you really get the big city look in these photos.

When I think of a spring/fall jacket, I think about something warm but still a little light in the felling. It should never be so warm that you feel uncomfortable in the middle of the day, when it’s the hottest outside. I really like this jacket from Solid! I think it’s a very good spring jacket, and has worked great for me the past 2 weeks. Its nice looking and simple at the same time.

Mike Afsharian

Mike AfsharianMike AfsharianMike AfsharianMike Afsharian

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Should I go back to this?