Secret actor on my blog soon.... (guess who it is?)

Rough western Denim look

Mike Afsharian

Danish

Elsker det her hårde #Denim look. Vildt hvordan man kan finde 10 forskellige settings i København. Ville normalt have nogle armbånd på til dette outfit, men besluttede mig at hold det simpelt denne gang.  Jeans skjorten ser rigtig fed ud, men forventer ærligt ikke at den holder farven i særlig lang tid.  Det meste denim er rigtig lækkert, men synes altid farven forsvinder hurtigt desværre.

 

 

 English

I love this rough Denim look. It’s amazing how you can find 10 different settings in Copenhagen. Normally I would wear some bracelets with this outfit, but this time I just wanted to keep it simple. I really like the Jeans Shirt, but the problem is just that the nice dark color always fades whenever you wash it.

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Secret actor on my blog soon.... (guess who it is?)