Favorite boots!

Style Dropout – Christopher Læssø

Christopher LæssøChristopher LæssøChristopher LæssøChristopher LæssøChristopher Læssø                                  NEW BALANCE  //  LE FLEX   //  P.A.M  //  ALIS

 

Danish 

De fleste kender Christopher Læssø som Ibo , eller fra hans medvirken i Medinas musikvideo. Jeg har ikke lavet noget interview med ham, men har derimod lavet en “Style Dropout” på ham. Kan virkelig godt lide det unikke street look, han har over sig. 

 

English

Most of  you know Christopher Læssø as Ibo, or from Medinas musicvideo. I have not made an interview with him, but I’ve made a ” Style Dropout” on him. I really like the “street look” he has. It’s cool and funky! (And who doesn’t like that?)

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Favorite boots!