When The Music Goes Up - And The Sun Goes Down...

All New Look!

Mike Afsharian

Langt hår er rigtig flot, det kan styles på mange måder, du kan have det i en hestehale eller have det løst. Men nogle gange skal man bare ændre tingene helt. Havde allerede før ferien besluttet mig for at jeg ville have en ny frisure, så jeg kontaktede min frisør Mark og aftalte en tid her i torsdags.  Som altid blev det rigtig flot, jeg ville have det HELT kort og det fik jeg, er rigtig glad for resultatet! Nu hvor jeg har købt en masse nyt tøj glæder jeg mig til at poste en masse fede billeder over weekenden! Forresten hvis nogen af jer kender til en butik hvor man kan købe hatte, må i meget gerne skrive det som en kommentar  – Tak

English

This week I decided to cut my hair all the way short!! I know many of you have told me not to cut it short. But I just had to take a bold choice and do it. I am very pleased by the work my barber Mark has done. Btw. I have bought a lot of new clothes, so I will be posting a lot of new outfit pics this weekend. Can’t wait!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

When The Music Goes Up - And The Sun Goes Down...