Put the shades on - Until Tomorrow

All Things NEW

Mike Afsharian   G – Star Raw   /     Fall Shoot

 Danish 

Har virkelig været beæret over hvor stor interesse der har været for min blog! Først og fremmest vil jeg gerne sige det betyder alt for mig, når jeg logger ind på min facebook side og ser alle de søde kommentarer og beskeder i dagligt sender mig. Jeg har som sagt ikke fået lavet nogle blog indlæg her på bloggersdelight de seneste par måneder, men blogget det har jeg. På facebook kan jeg se hvordan mit netværk gennem sommeren er vokset, og jeg føler mig igen klar til at lave nye blogindlæg til jer her på blogggersdelight – Vi ses til næste indlæg

English 

 

I have really been honored by how much interest there has been for my blog! I love when  I log into my facebook page and see all the sweet comments and messages you all send me throughout the day . I really haven’t been blogging here on bloggersdelight for the past months ( but have been blogging on facebook/instagram) but I’m feeling ready to start blogging here again. Hope you will all follow my blog here, and I can’t wait to post some new things soon.  See you on facebook until next post – Mike Afsharian

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Put the shades on - Until Tomorrow