New plans With Capital Barbers

BLOND Hair – Don’t Care

Mike AfsharianFarvede mit hår blond i lørdags, elskede virkelig hvordan det så ud. Det var lige mig helt unikt og virkelig det look jeg gik efter at få. På trods af jeg virkelig var glad for farven, ja så har jeg IKKE længere blond hår… Imorgen laver jeg et lidt personligt opslag med hvordan jeg oplevede det at være blond, folks reaktioner, og hvad der fik mig til at fjerne det igen          // Mike

 

ENGLISH

Colored my hair blonde last Saturday , really love how it looked . It was just me unique and it was really the look I was going for. Although I was really happy for the color , I can tell that i NO longer have Blond hair … Tomorrow I  will make a personal blogpost with how I experienced it to be blond, and people reactions , and what got me to change it back again      // Mike

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

New plans With Capital Barbers