Photobomb at my shoot today!

PREVIEW – ALL Tommy Hilfiger

Mike Afsharian

 

Jeg har virkelig haft travlt med at flytte fra min lejlighed, dette har desværre gjort jeg ikke har kunnet få lavet alle de indlæg som jeg ellers har billederne klar til. Laver et indlæg med billeder fra min flytning senere på ugen, så i kan følge med i  hvad jeg går igennem. Kommer med et indlæg senere i dag med ALLE billederne fra mit Tommy Hilfiger outfit jeg havde på igår – Glæder mig!

ENGLISH

I’m so busy at the moment moving from my apartment, that I really have been a little off these days. I’ll post some pics later this week to give you all some insigt om ny move. FUll blogpost with ALL the pics from yesterdays shoot later today. – SO excited!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Photobomb at my shoot today!