Loved the Nespresso event!

4 #Fav Debenhams HAT Looks

 

Mike AfsharianMike AfsharianMike AfsharianMike Afsharian

 

Mine 4 bedste looks med min hat fra Debenhams. Det er helt vildt hvor meget efterspørgsel der har været på den hat! Folk på gaden har stoppet mig for at fortælle hvor fed og old school den er, og hvor den kan købes henne. Når man har et outfit som er fedt, men lige mangler kanten er den helt perfekt at tage på. For mange er en sådan hat en lidt finere ting, men har har den virkelig på til dagligt. ( Specielt hvis det er solskin) Min hud har aldrig været en stor fan af solen.

Hatten kan købes HER 

 

ENGLISH

My 4 fav looks with my hat from Debenhams. It’s amazing how many people have asked me on the street where they buy the hat, and to tell me how cool and old school it looks! It’s perfect for when you have an outfit, but it just missed the egde, then the hat really take it to another level. Many people only uses hat’s for special occasions, but I really have it for daily use.  

The link to where the hat can be bought is HERE 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Loved the Nespresso event!