ALL THE HATE…

 

Mike AfsharianMike Afsharian

 

Jeg kan lige så godt sige det med et samme, jeg er fuldstændig mig selv. Jeg hviler meget i mig selv, og jeg prøver på ingen måde at imitere nogle andre. Jeg kan ikke det med at man skal være på en bestemt måde fordi folk forventer det, eller fordi det nu engang er “normen” for hvordan man skal vær. Man skal ALTID være sig selv. Jeg siger ofte til mig ” vil du gerne som gammel tænke tilbage på alle de ting du ikke gjorde pga. nogle mennesker som ikke længere er der?” … Ja først og fremmest mit blonde hår, kan lige så godt starte med at kommentere på det. Folk havde (undskyld mit sprog) virkelig ondt i røven over at jeg farvede mit hår blondt. Kan huske jeg farvede det søndag aften, mandag morgen ved busstoppet stod der et par på ca. 30 år eller sådan noget. Det var i hvert fald ikke helt unge ( siden de skulle opføre sig som de gjorde). Så snart de så mig begyndte de bare at gine og hende der damen gav mig det vildeste snobbede blik. Der er jo de glaspaneler, hvor der er reklamer i. Dem stod jeg og kiggede på og det var om dagen, så det bliver næsten til et spejl. Så jeg kunne bare se de stod og kiggede på mig og grinte. Jeg synes virkelig det er pinligt at havde brug for at stå og grine af mig og åbenlyst snakke om mig, og give mig klamme blikke…Helt ærligt jeg er virkelig ligeglad med sådan mennesker. Jeg tænker bare må nogen hjælpe dem, fordi det er virkelig pinligt at opføre sig sådan overfor andre. Er det så underligt at have blond hår? lever vi i 2014 eller? … Min far sagde også han ikke var den største fan af det, men helt ærligt jeg endte med at fjerne det igen. Jeg er virkelig skuffet overfor mig selv, fordi normalt bukker jeg ikke under for press. Men samtidig passede det hår heller ikke rigtig til alt mig tøj, så endte med at fjerne det igen…Prøver ikke at fornærme nogle danskere ved det her jeg skriver…Men det er bare typisk i Danmark at man skal ligne alle andre hvis man vil passe ind. Men har virkelig ikke tid eller brug for at passe ind og jeg vil blive ved med at være mig selv. // Mike

 

// ENGLISH

 

I might as well say it to begin with, I am completely confident in myself and I never try in any way to imitate someone else. First of all my blond hair…might as well start by commenting on it. People had so much to say about the fact that I dyed my hair blond. I remember I colored it Sunday night, Monday morning at the bus stop there was a couple of approximately 30 years or something. They certainly where not very young (since they behaved as they did). As soon as they saw me they began laughing and the lady gave me the most snobbish look. I could just see they stood and looked at me and laughed. I really think it’s embarrassing that they needed to stand and laugh at me and openly talk about me and give me the creepy eyes … Honestly I really do not care about such people. It’s really embarrassing to behave like that towards others. Is it so strange to have blond hair? we live in 2014 or? … My father also said he was not the biggest fan of it, but frankly I ended up taking off all my hair. I am really disappointed with myself, because usually I do not give in the pressure . But at the same time the hair blond didn’t really go well with all my cloths. It’s just typical in Denmark that you have to look like everyone else if you want to fit in. But I really do not have time or the need to fit in, I am myself and that’s what’s important to me. // Mike

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.