4 #Fav Debenhams HAT Looks

Andrea LEE #SHOOT

Mike AfsharianMike AfsharianMike AfsharianMike AfsharianMike AfsharianMike AfsharianMike AfsharianMike AfsharianMike AfsharianMike AfsharianMike Afsharian

         Watch BERING   //   Shoes Converse   //   Jacket  Andrea LEE   //  Jeans LEE   //  Hat Debenhams

 

Køre den helt sorte stil med dette look! Hat fra Debenhams, sorte jeans og den altid perfekte jakke fra Andrea Lee. Jeg gik efter noget helt simpelt og let med denne stil. Jeg har foldet ​​mine jeans opad forneden. Det er noget jeg altid gør når jeg har sko på med korte sider, det får en til at se lidt højere ud

 

ENGLISH

This is definitely an ALL black outfit with my hat from Debenhams and black jeans with the always perfect jacket from Andrea LEE. I was really going for something simple and light with this outfit, and I always turn the bottom of my jeans upwards, to show my ankles, when I have my converse or other low-cut shoes on. It really makes you look taller believe it or not.

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

4 #Fav Debenhams HAT Looks