Andrea LEE #SHOOT

Back in the PhotoStudio

Mike Afsharian Mike Afsharian Mike Afsharian Mike Afsharian

Vildt at tænke på det næsten er et år siden, jeg sidst var i foto studiet og tage billeder. Har tage mine billeder ude i byen, men nu kan jeg endelig få taget nogle billeder i studiet igen denne weekend. Har et helt nyt outfit klar, og er sikker på det hele bliver perfekt

English

It’s been almost a year since I last was in the studio taking photos. It’s been all out in the city, I have taken my photos. I’m really excited about going back again taking some studio photos this weekend, with an all new outfit! 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Andrea LEE #SHOOT