Next event!

Bric shoot

Mike AfsharianMike AfsharianMike AfsharianMike AfsharianMike AfsharianMike AfsharianMike AfsharianMike AfsharianMike AfsharianMike AfsharianMike AfsharianMike Afsharian

      Coat  Bric  //  Shirt  Bertoni  //   Cotton shirt //  Jersey  Tommy Hilfiger // Jeans Leo  //  Shoes Royal Republiq 

 

En frakke skal kunne samle et outfit og skal kunne bruges til flere forskellige sæt. Tror det er derfor jeg er så vild med denne frakke/blazer/ ja en blanding af det hele. Den her Frakke fra Bric kan virkelig bruges til de fleste outfits, og give et meget morderne…Hmm ja et GQ look. Et gentleman’s look. Jeg har valgt at have en skjorte fra Bertoni under frakken, og en trøje fra Tommy Hilfiger, begge i blå nuancer. Mit valg gik lidt på udtrykket “less is more” de 2 blå farver komplementere hinanden og med slipset giver det en god sammenhæng, uden at være for kontrastfuldt. Et meget stillet, men samtidig lidt dæmpet look ang. farverne.

 

English

A coat should be able to blend in with an outfit and should be used for multiple outfits. I think that’s why I’m so crazy about this coat / blazer / yes a mixture of it all. This Coat of Bric can really be used for most outfits. I have chosen to have a shirt from Bertoni under his coat, and a sweater from Tommy Hilfiger, both in shades of blue. My choice was a based on the phrase “less is more” the two blue colors complement each other very well.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Next event!