#Zara shoot

HARLEM // CPH – SHOOT

Mike AfsharianMike AfsharianMike AfsharianMike AfsharianMike AfsharianMike AfsharianMike AfsharianMike AfsharianMike AfsharianMike AfsharianMike Afsharian

 

HARLEM shoot! Lange ærmerfloral inspireret look. Alle elementer i dette outfit passer især pga. Det blonde hår hvilket giver det Newyorker look jeg er ude efter i dette outfit. Jeg vil helt sikkert rocke det her look når som helst. Håret derimod… Er jeg ikke sikker på om jeg ville gøre igen. Det kræver virkelig meget tid at holde det blond, men hey jeg mener det gjorde dette shoot til hvad det er. Så lad os bare glemme, jeg klippede det hele af igen dagen efter.

ENGLISH

HARLEM shoot! Long sleeves floral inspired look. All things in this outfit are really coming together, especially the blond hair, which makes it the New Yorker styles it is. The look is super awesome and I would definitely rock it anytime soon, but the hair I’m not sure about I would do again, It really takes a lot of effort keeping it blond, but hey I mean it made this shoot be what it is right? So who cares if I took it all of again the next day.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

#Zara shoot