Hugo Boss Shoot

AI – STORM

IMG_7216 120578_riders_on_the_storm_black_man_down-9 creepiest-full-zip-jacket-you-will-ever-see-ai-riders-on-the-storm-2ai-riders-on-the-storm-kids-Designer-Kategorie-Bilder-vorlage

 

Har set så mange vinterjakker gennem tiden, men har dog aldrig set noget lignende. En vinterjakke der efter at blivelynet på, pludselig bliver til en hjelm man kan se igennem. Kan ikke forestille mig noget bedre når vinteren kommer end at, så kan være i stand til at lyne sig helt inde i sin frakke og stadig se igennem… Helt genialt! Jakken er fra AI-Storm og kan bestilles online

ENGLISH 

How cool is this jacket from AI-Storm? I’ve seen so many jacket designs, but never seen something quite like this! It’s so practical with the hood transforming into a winter see trough helmet, and they even made it possible to breath through. This jacket is definitely on my wish list this year. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Hugo Boss Shoot