Daniall #NYC

Hugo Boss Shoot

Mike AfsharianMike AfsharianMike AfsharianMike AfsharianMike AfsharianMike AfsharianMike AfsharianMike AfsharianMike AfsharianMike AfsharianMike Afsharian                                                                                                           Shirt Hugo Boss  //  Shoes Royal Republic // Manbag Divided // Jeans Lee  // Sunglasses IC Company 

 

Intet bedre end sommer right? Det her er et helt specielt shoot for mig. Det er et af de bedste shoot’s jeg har lavet . Er helt vild med skjortjen fra Tommy Hilfiger og skoene fra Royal republic, hele sættet er bare perfekt til sommer outings. Har dog først valgt at lave et blog indlæg med billederne nu. Kan huske hvor overrasket jeg var da jeg så billederne for første gang. Jeg tænkte det her shoot skal helt sikkert gemmes til de kolde vinter måneder. Intet bedre end sommer oufits om vinteren til at løfte humøret hehe. Det var ihvertfald tanken. Ikke desto mindre er jeg vild med dette outfit fra Hugo boss.

 

 

  English

Nothing better than summer right? This was a very special shoot for me, the second I saw the photos i knew i would want to wait to post the photos untill the winter. I mean what’s better to lift the winter mood than some nice summer photos hehe. Anyways I really love this outfit with the shirt from Hugo Boss and shoes from Royal Republic. It’s perfect for summer outings

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Daniall #NYC