Preview - COS SHOOT

Take me around town

Camel active shoes

Pt. Mine fedeste vintersko jeg tager med overalt. De bedste ved lædersko versus andre typer sko, er helt klart at man kan give dem noget læderpleje også ser de helt nye ud igen. At kunne komme ud af døren ” med nye sko” så ofte man lyster kan kun være et plus. Dog skal man huske at fjerne vejsalt som kan sætte sig på skoen om vinteren… Ellers er du good to go med de her Camel Active sko // Pris 1200kr

ENGLISH

My fav winterboots! Thhese leather shoes from Camel Active can last you for many years! The good thing with leather shoes is that you can give them some leathercare and they are as good as new again… What can be better than beeing able to go out of the door with new shoes everyday? 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Preview - COS SHOOT