Winter Shoot #Matinique

Winter look with Stylepit

Mike Afsharian , blogger  , fashion , københavn , blazer , stylepit , Fleye  , København , Fashionweek , 2015

Jeg har altid fået kritik for ikke at gå i nok farver (af mig selv). Derfor var denne jakke fra Stylepit perfekt den perfekte mulighed for netop at få et mere friskt farverigt look her i vinteren. Den lidt mørkeblå farve gør at den samtidig kan sættet sammen med det meste fodtøj og jeans.

ENGLISH

I have always gotten critic for not having enough colors in my style, so there was nothing better for me than this jacket from Stylepit. The dark blue color makes it perfect  to mix with many styles of shoes and jeans.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Winter Shoot #Matinique