First look #MatiniqueShoot

Winter Shoot #Matinique

Mike Afsharian , blogger , fashion , københavn , blazer , matinique , Fleye , København , Fashionweek , 2015Mike Afsharian , blogger , fashion , københavn , blazer , matinique , Fleye , København , Fashionweek , 2015Mike Afsharian , blogger , fashion , københavn , blazer , matinique , Fleye , København , Fashionweek , 2015Mike Afsharian , blogger , fashion , københavn , blazer , matinique , Fleye , København , Fashionweek , 2015Mike Afsharian , blogger , fashion , københavn , blazer , matinique , Fleye , København , Fashionweek , 2015Mike Afsharian , blogger , fashion , københavn , blazer , matinique , Fleye , København , Fashionweek , 2015Mike Afsharian , blogger , fashion , københavn , blazer , matinique , Fleye , København , Fashionweek , 2015Mike Afsharian , blogger , fashion , københavn , blazer , matinique , Fleye , København , Fashionweek , 2015Mike Afsharian , blogger , fashion , københavn , blazer , matinique , Fleye , København , Fashionweek , 2015Mike Afsharian , blogger , fashion , københavn , blazer , matinique , Fleye , København , Fashionweek , 2015Mike Afsharian , blogger , fashion , københavn , blazer , matinique , Fleye , København , Fashionweek , 2015Mike Afsharian , blogger , fashion , københavn , blazer , matinique , Fleye , København , Fashionweek , 2015

 

Jacket Matinique Surtos S  //  Sunglasses FLEYE Model River

Det her er virkelig en af mine bedste shoots iår, vejret lyset og hele sættet kom sammen i disse billeder. Det her shoot er inspireret af efterår/vinter. Jeg har valgt at køre et gråt look, med detaljer af guld fra Fleye solbrillerne. Jakken er fra Matinique (Suros S).  Jakken er perfekt til vores danske (varme) vinter i år, med en halskrave er sættet helt perfekt til det kolde vejr . Jeg kunne sagtens havde valgt en skjorte til jakken, men besluttede mig for min grå halskrave, fordi den grå farve passer godt sammen med jakken.

 

ENGLISH

This is one of my best shoots this year, the weather light and the oufit all came together in these photos. 

This shoot was really inspired by the Fall/Winter theme, subtle colors and details with gold from FLEYE sunglasses and SURTOS S jacket from Matinique 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

First look #MatiniqueShoot