Tommy Hilfiger Breakfast preview

ALL the shows and stress!

IMG_4480Mike AfsharianIMG_1563IMG_1559IMG_1557

 

 

 

Der har virkelig været run på under modeugen, som kun fortsætter i et højere tempo imorgen! Jeg må indrømme det ikke altid er lige nemt at tage afsted fra det ene show, som er 30 min forsinket, til det næste show hvor dørene allerede er åbnet. Der er en masse transport mellem de forskellige event’s og shows. Men det hele er super spændene og ville ikke bytte modeugen ud for noget andet. De fleste shows er virkelig flot sat op, man kan virkelig fornemme alle de tanker og alt det arbejde der er lagt bag de forskellige shows. Det bedste ved modeshows må nok være det flotte og altid unikke tøj også er det jo fedt at kunne møde en masse andre bloggere, stylister og mange andre fra modebranchen. Hvis man ved hvordan man skal bære sig af, kan man skaffe sig en masse gode kontakter som man kan benytte sig af senere hen (Hey måske finder man nogle cool typer, som man måske ender med at blive venner med) Der er noget for alle i modeugen. Men stress kan man nok aldrig undgå at have. Dette er nok et af mine sidste indlæg omkring modeugen. Kan afsløre at jeg er et virkelig flot, længe ventet outfit klar til jer meget snart her på bloggen

 

ENGLSIH

I have been running from show to show this week, Copenhagen Fashion week has been such a high tempo week. But I must admit I love going to all the shows, you get to see the new designs and get to meet a lot of cool people from the fashion industry.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Tommy Hilfiger Breakfast preview