New in kashmir

Andrea Lee with Kashmir

Mike Afsharian 1 Mike Afsharian 2Mike Afsharian 3Mike Afsharian 4Mike Afsharian 5Mike Afsharian 6Mike Afsharian 7Mike Afsharian 8Mike Afsharian 9Mike Afsharian 10Mike Afsharian 11Mike Afsharian 12Mike Afsharian 13Mike Afsharian 14Mike Afsharian 15Mike Afsharian 16Mike Afsharian 17Mike Afsharian 19Mike Afsharian 20

 

 

Jeans LEE  //  Sweather  Mahogany.dk  //   Jakke  Andrea Lee   //  Sko  Canguro

Miksede min jakke fra Andrea lee med denne sweaterrullekrave fra Mahogany.dk for et simpelt look. Til dette look valgte jeg mine sko fra fra Canguro og jeans fra lee. Mange ville sige at dette look stadig er for koldt til denne årstid, men med den varme sweater holder jeg fint varmen.  I kan læse mere om min sweater i 100% kashmir på www.mahogany.dk. og i mit indlæg om sweateren HER

 

ENGLISH 

Simple look with my jacket from Andrea Lee and my sweater from Mahogany.dk. My black jeans is from lee and my shoes from Canguro

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

New in kashmir