ALL the shows and stress!

Bertoni x Solid

Mike AfsharianMike AfsharianMike AfsharianMike AfsharianSkjorte BERTONI (Just Like)   //   Pullover TAILORED By Solid (Just Like)  // Jeans  ( Just like )

Det er ikke altid lige let at finde ud af hvilket sæt man skal tage på til de forskellige shows til modeugen når man har events senere samme dag. Denne gang havde jeg ikke mulighed for at tage hjem og skifte og med frygt for at bære rundt på 5 forskellige sæt, så valgte jeg have dette fine sæt på til alle shows/eventsne. Jeg har valgt at tage min sorte Bertoni skjorte nederst, med en pullover fra Tailored BY solid over.  Det man nogen gange glemmer ( men som jeg altid husker) er at det ofte kan blive rigtig varmt til de forskellige shows og event’s med alle de mennesker samlet ét sted. Specielt hvis man haft extra travlt med at løbe fra show tl show, skal man have med i tankerne, med et sæt som dette at ens skjorte kan stå alene. Har før været ude for at jeg tog en skjorte på, som så så god ud, som krave, men som skjorte alene på mig, sad den virkelig dårligt. Så vær altid klart på med 2 pieces strøje/skjorte kombo, at man skal kunne tage sin trøje af og stadig se smashing ud med sin skjorte alene.

ENGLISH

It’s hard to know what to wear at the shows and event’s, but with this look Shirt from Bertoni and Pullover from Tailored by SOLID I new I  would fit in anywhere

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

ALL the shows and stress!