Light Denim and black jeans

Copenhagen fashion festival 2015

Skærmbillede 2015-01-27 kl. 10.22.02

 

Så er det imorgen Copenhagen Fashion Festival starter. Jeg kan allerede mærke denne uge bliver fyldt med spændene event’s og shows og jeg tyvstarter faktisk modeugen med et mode Tirsdag (i dag)  i københavn til Copenhagen Fur fashion show. Dette show er en af de største modeshows denne uge. Jeg har allerede gjort mig nogle tanker til hvilke trends vi kommer til at se i år, så det bliver meget interesant at se hvad der kommer frem på catwalken senere i dag. Nu her på onsdag er jeg blevet inviteret til en “intimite brunch” hos Tommy Hilfiger showroom inde i købehavn. Dette even’t er ikke noget modeshow men mere en “get-together” for bloggere og andre i modebranchen vi får samtidig set et preview af dette års nye kollektioner.  Fredag er der jo først of fremmest  modeblogprisen 2015!   hvor jeg er nomineret, ville lyve hvis jeg sagde jeg var intet mindre end sindssyg spændt på hvordan den aften kommer til at forløbe sig og om jeg mon vinder en pris? (let’s hope so) Inden modeblogprisen på fredag tager jeg et smut forbi til åbningen af Matinique’s nye butik inde i indre københavn. Glæder mig mest af alt til at kunne lave nogle fede indlæg og vise jer billeder fra de forskellige event’s.

 

ENGLISH

Copenhagen fashion festival start’s this week. I’m super excited about all the event’s that’s going on this week. Today I’m gong to one of the biggest fashionshows this week it’s Copenhagen Fur fashion show, and many more event’s later this week. I cant wait to blog about all the things this week and post some photos for you all to see

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Light Denim and black jeans