My new Manbag from Zara

Light Denim and black jeans

 Mike Afsharian Tommy hilfiger 2015 Mike Afsharian Tommy hilfiger 2015 Mike Afsharian Tommy hilfiger 2015 Mike Afsharian Tommy hilfiger 2015 Mike Afsharian Tommy hilfiger 2015 Mike Afsharian Tommy hilfiger 2015

Links :    Denim shirt  – Tommy Hilfiger ( Just like)  //  Jeans – Lee (Just like)   //  T Shirt  – Smog  (Just like)  //  Sunglasses –  Solid  (Just like)   //  Sko – Aldo ( just like)
 
Dette er faktisk min første denim skjorte i så lys farve! Jeg ejer en del denim skjorter, men går altid efter den helt mørke farve. Valgte alligevel at kaste mig ud i et lidt mere “rå” look med denne lyse eller (light denim som jeg kalder den) skjorte, sammen med sorte jeans fra lee. Da jeg skulle finde en passende t-shirt til skjorten, vendte jeg mit klædeskab på hovedet… ( helt seriøst) for at finde til rigtige farve til at have under en så lys skjorte , uden at tage fokus væk fra skjorten, jeg fandt til sidst en simpel hvid t-shirt med mønster på. Mine solbriller er fra Solid ( ved ikke præcis om de laver solbrillerne selv, men de blev købt i solid, har dog linket til nogen magen til) De har en ret stilet mønster, næsten lidt hip i det. Bæltet var med til at give et lidt råt look sammen med skjorten. Skoene fra Aldo er meget simple i det, jeg kunne med fordel havde valgt nogle sko i lyst læder med et hullet mønster, men endte dog med disse sko. Har linket til en skjorte der minder om denne, da skjorten på billeder fra Tommy Hilfiger først komme ud i butikkerne til februar. 
 
ENGLISH
I have never myself been a big fan of light blue denim shirts, but I must admit that this look has changed that! I really like how the shirt looks with the black jeans, and the rough belt and over all lokk I have going on in this pic. I’ts always hard for me to pic a t shirt with light colors like this shirt is. But I ended up with a simple white t.shirt after trying out many different colors.  My shoes Is from Aldo, I’ve could had used some more rough looking leather shoes, but this time I shoes to go with these light blue shoes.
 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

My new Manbag from Zara