Spring trends with Miinto.dk

Modeblogprisen 2015 Nomineret!!

Mike AfsharianMike Afsharian

 

“Hej Mike forstyrre jeg?” .. ..”Jeg har gode nyheder, du er en af de nominerede i modeblogprisen 2015″

 

 

Da jeg fik opkaldet fra Miinto blev jeg positivt overrasket. I starten var det stort for mig at være med i konkurrencen sammen så mange andre dygtige blogger. Men ligefrem at blive en af de nominerede modebloggere til ” årets mandlige modeblog” betød samtidig at jeg havde en reel mulighed for at vinde, hvilken samtidig sætter en form for pres over ens skuldre.  Når man har blogget i mere end 3 år som jeg, så betyder det rigtig meget at få anerkendt sit arbejde! Jeg er nomineret sammen med 2 andre dygtige mandlige modebloggere. Kan kun krydse fingrene og håbe på det bedste herfra og takke for alt den støtte jeg har fået fra mine faste såvel som nye læsere

// Jeg poster et indlæg om nominerings aftenen senere på ugen

ENGLISH

I was so happy when I got the call form Miinto telling me that I was one of the nominated for “best male fashion blog 2015” it was really exciting, and at the same time I gave me a kind of pressure to preform well. I’m so excited about who is going to win, and I’m really just hopping for the best at this point. 

Later on the week I’ll make a post about how the kick-off went. 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Spring trends with Miinto.dk