Copenhagen fashion festival 2015

Tommy Hilfiger Breakfast preview

IMG_1482IMG_1481IMG_1515IMG_1493

CPHFW_AW15_Tommy Hilfiger Breakfast_atmosphere_1CPHFW_AW15_Tommy Hilfiger Breakfast_atmosphere_8 4IMG_1512IMG_1501 IMG_1513

 

Lad mig starte med at fortælle hvor flot sat sammen eventet fra Tommy Hilfiger var. Det var en “breakfast preview” vi var inviteret til, vi fik set på alle de nye kollektioner fra dette års efterår/vinter designs. Jeg snakkede med en af medarbejderne derhenne, der fortalte om tankerne bag den nye kollektion. Tommy Hilfiger prøvede i år at bryde med tradition der var forbundet med blazere og andet finere tøj, de mente man skulle kunne mikse og matche de forskellige sæt sammen. Alt fra en jakke med en blazer under, sat sammen med skovmands sko, til lidt finere jakker, mikset med simple jeans og sneakers. Deres kolletion var meget flot og de formåede virkelig at bryde ud af den klassiske boks, som de fleste mærker har det med at befinde sig i. Der var en masse forskellige mennesker til eventet, mødte et par stykker jeg kendte til derhenne. Der var frisklavet pandekager, med bær og andet lækkert, og små glas med skyr (tror jeg vidst nok det var) med gryn og bær på, så det jo altid lækkert.  Mødte Emil Thorup derhenne, som skal være vært til modeblogprisen  2015 som jeg er nomineret i! Han er en rimelig cool fyr og det var helt klart rart at møde værten forud for selve eventet. Det kan måske være med til at smide lidt af mine nerver af mig inden på fredag.

 

ENGLSIH

It was such and nice event Tommy HIlfiger had today, I got to see all their new collection for fall winter this year. They are thinking outsite of the box this year, and are aiming at people miksin the finere clothing with the more casual look. The whole event was really nice put together, with some nice foods as well.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Copenhagen fashion festival 2015