Daniall shoot #3 - Out in the streets CPH

Anmeldelse – Clean Shower fresh – Perfume/Deo

 photo IMG_3559_zps6ce385f7.jpg photo IMG_3560_zps6506f6bf.jpg

 photo IMG_3566_zps822f83cb.jpg
 photo IMG_3572_zpsbcaa6e10.jpg

 

Jeg har længe holdt mig væk fra meget stærke parfumer. Jeg er godt klar over at ideen om at et sprøjt med en parfume, skal kunne holde en duftende i flere dage lyder godt for nogen. Men samtidig er der intet værre end når nogen kommer ind i et lokale, hvorefter hele lokalet få minutter efter dufter/lugter af vedkommes parfume. Jeg bruger personligt selv parfume til fester eller til events, men ikke til dagligt da jeg syntes det hurtig bliver for meget. Derfor blev jeg meget overrasket over hvor god denne parfume Clean Shower fresh passede mig. Den har toner af bergamot, citron, timian, spearmint, black tea og cedertræ. Eller mere som jeg selv vil beskrive, en frisk duft som at være kommet ud af badet. 1 sprøjt med parfumen er nok til at holde den milde duft det meste af dagen. Deodoranten med samme duft kommer nemt på huden og er rigtig god til at holde en tør under armene, samt at holde en lugtfri. Et plus er at deodoranten er uden aluminium og parabener. Jeg har kunnet bruge denne parfume og deodorant stick hver dag grundet den milde duft og har kunnet tåle parfumen fint om morgenen. Hvis du er ude efter en parfume og deo stick som både er effektiv og velduftende uden en overvældene kraftig duft, kan jeg klart anbefale denne parfume og deo stick fra fra Clean – Shower fresh.

ENGLISH

 

There is nothing worse than an really over smelly parfume, so when I came across this parfume deo stick set from Clean – Shower fresh it was perfect for me. The smell is really nice, just like you came fresh out of the shower, The deo stick is really good at keeping me dry under the arms, and the perfume last a long time without being too strong.

 
Dette indlæg er sponsoreret men indeholder udelukkende min ærlige mening om produktet 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Daniall shoot #3 - Out in the streets CPH