New in WeekDaY + News about tomorrow

Hvordan jeg blev en af de mandlige modebloggere i københavn og vejen dertil

Mike Afsharian photo IMG_0562_zpsac6d5188.jpg
Tiden er inde til at give en update omkring min blog. Jeg lovede mig selv ikke at miste mig selv i denne branche, så kommer til at være helt ærlig omkring alt hvad jeg skriver. Først og fremmest har jeg altid troet og håbet på jeg ville kunne nå langt med min blog, forudsat jeg brugte tid på den og gjorde mit bedste. Jeg har misset en massetimer i skolen og brugt alt min tid på bloggen de seneste par måneder, så at jeg ville nå langt håbede jeg meget på…Men må være ærlig og sige hvor jeg er nu, troede jeg først jeg ville være om nogle år! Det hele er bare gået så hurtigt….Det var omkring starten af december det hele virkelig tog fart. Jeg blev kontaktet af et pr bureau, som ville have en samtale med mig omkring min blog. Okay!! Fedt tænkte jeg…Hvad går det præcis ud på? Jeg tog derind og snakkede med dem og fandt så ud af de formidler info omkring forskellige mærker, og de invitere en til forskellige events. Fik lidt et indtryk af at pr bureauerne ligesom var limen mellem mærkerne og blogger og andre relevante personer inden for modebranchen (gav den sammenligning nogen mening?) De fortalte mig om modeblogsprisen som jeg faktisk ikke anede eksisterede. Mit første tanke var at jeg bliver nok slet ikke ville blive nomineret men jeg tog så chancen og meldte mig til. Nogle dage senere fik jeg et opkald hvor jeg blev informeret om at jeg var blevet nomineret.
Så skulle jeg til nominerings aften den 12. Januar. Lad mig starte med at sige at jeg kendte ingen danske bloggere på det tidspunkt.. ikke en eneste. Så det var lidt underligt at skulle til et event hvor jeg gik ud fra alle lidt kendte hinanden (hvilket det så også mere eller mindre viste sig de gjorde) Jeg kom derhen til nominerings eventet og snakkede med de forskellige bloggere. Det var en smule svært i starten vil jeg sige, da jeg med det samme godt kunne fornemme at alle mere eller mindre kendte hinanden, følte mig lidt som den nye i klassen.
Et par dage efter var jeg til samtale hos bloggers delight omkring at blive premium blogger hos dem (de udtaler det Præmium) og ikke premium som på engelsk(sidenote) Jeg skrev under og blev så Premium blogger hos bloggers delight omkring den 20 januar tror jeg det var. Jeg var meget stolt over at jeg var blevet Premium blogger hos Bloggers delight og endda den ene ud af ca. 5 mænd? Så må nok indrømme jeg gik fra mødes meget glad, så det hele gik jo bare så godt tænkte jeg, nu kunne det ikke blive vildere (jeg skulle bare vide) . Så gik der en masse dage med at begynde og blogge en masse og få taget nogle fede billeder. Jeg plejede mest at blogge på instagram/facebook, men var nu begyndt at blogge mere på selve bloggen, hvilket var noget jeg lige skulle vænne mig til, da det tager en del længere tid. Jeg ville jo gerne lave nogle fede indlæg.

 

 

Dette er første del af mit personlige indlæg. Anden del vil handle om modeugen hvor jeg vil gå i detaljer omkring præcis hvad der forgår, hvordan man kommer med til shows og hvordan et show er fra man kommer ind af døren – til showet slutter. Samt vil jeg i min anden del fortælle om hvordan man hurtigt kan miste sig selv som blogger og hvordan dette undgås, samt komme med nogle få anonyme eksempler på ting jeg har oplevet, der fik mig til at overveje om jeg overhovedet havde lyst til at være blogger. Jeg vil også skrive mere om hvordan alt står til med bloggen nu. Personlige indlæg er ikke min stærke side, jeg prøver at forklare tingene så logisk som muligt, men hvis der er nogle spørgsmål i har til hvad jeg laver, eller til nogle andre ting omkring det at være blogger eller andet så kommenter endelig og jeg vil gøre mit bedste for at svare. // Mike Afsharian

1 kommentar

  • Synes det er rart med en mandlig blogger og vi mænd også kan finde inspiration og være med på moden. Men noget jeg savner lidt fra de mandlige udgivere med god smag er hjælp til den perfekte gave til kæresten. Jeg har pt fundet en hjemmeside som har meget forskelligt og med nogle gode mærker:

    http://www.vanilia.dk , men idet jeg bestræber mig på at være en god og omsorgsfuld kæreste, har jeg ikke shoppegenet, når det kommer til gaveindkøb til hende den dejlige. Så måske man kunne tilføje det på en mande-blog også uden det får for mange kvindelige undertoner.

    PFT/

    Johansen

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

New in WeekDaY + News about tomorrow