Tommy Hilfiger AW15 Press day

Anmeldelse Af Miinto.dk // Samt 5000kr Konkurrence

Skærmbillede 2015-03-29 kl. 18.41.27Der er en masse forskellige webshops på nettet og det kan ofte være rigtig svært at finde rundt i dem alle sammen . Hvilken en skal man vælge? Hvilken har et godt udvalg for herre? En af mine favorit steder at shoppe på nettet er hos Miinto.dk. De har samlet alt det bedste fra forskellige butikker i Danmark.. Det er ikke kun smart, det gør det også meget lettere at få et overblik. I stedet for at besøge en masse forskellige butikker, så er det hele samlet på miinto.dk.  På hjemmesiden er der forskellige sektioner, det eneste man skal gøre er at vælge hvad man søger. Jeg trykkede på ”herre” derefter er der en masse muligheder som gør det meget nemt og hurtigt at finde det man leder efter. Udvalget er rigtig godt og det bliver løbende opdateret. Det kan derfor godt betale sig at tage et smut forbi hjemmesiden et par gange om måneden. Jeg stod selv og manglede et par nye sko, søgte på hvilket mærker jeg var interesseret i, hvilken størrelse og farve, simplere bliver det ikke. . Jeg er specielt glad for man kan vælge hvilken størrelse sko man bruger, da jeg så er fri for at kigge på en masse sko der måske ikke er tilgængelige i min størrelse (har prøvet det andre steder på nettet) Betalingen forgik også meget nemt, du vælger hvor du vil modtage din pakke også vælger du din betalingsmetode. Jeg har mange gange linket til miinto.dk i mine indlæg, da jeg ofte finder en masse spændene styles på hjemmesiden. Miinto.dk har et nyhedsbrev for herre der får du anbefalinger, inspiration, nyheder og tips til sæsonernes tendenser. Hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet er du samtidig med i konkurrencen om at vinde 5000 kr. til Miinto.dk‘s herresektion, så skynd dig ind og tilmeld dig nyhedsbrevet. Oven i det så har Miinto.dk 20% på ALT tøj fra i dag og hele tirsdagen ud!Hele oplevelsen med at handle hos miinto.dk var meget god og simpel. Jeg fandt det jeg skulle bruge hurtigt kunne dog ligeså godt havde brugt lang tid på siden,. De har et meget stort og overskueligt udvalg, som jeg ville elske at kigge igennem. Hvis du leder efter en webshop som har et godt stort udvalg, så kan jeg anbefale at lægge et smut forbi miinto.dk Varerne ankommer hurtigt og betalingen går rigtig nemt (p.s. De tager en masse forskellige kort) så hvis du ikke har dankort er dette intet problem. Dette indlæg er sponsoreret af Miinto.dk men afspejler min ærlige mening om siden.

 

Du kan finde konkurrencen på deres facebook side HER

Tilmeldingen til nyhedsbrevet findes HER og kan også findes på deres facebookside.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Tommy Hilfiger AW15 Press day