New in - Sweatshirt from NewYorker

Cool in black

Mike Afsharian photo IMG_9412_zpsdzqnu2kh.jpg
Mike Afsharian photo IMG_9413_zpsucl9gdnh.jpg
Mike Afsharian photo IMG_9401_zpsctmyaqu4.jpgMike Afsharian photo IMG_9414_zps02michgh.jpgMike Afsharian photo IMG_9383_zpsplvvecbk.jpgMike Afsharian photo IMG_9377_zpsbdscxmeu.jpgMike Afsharian photo IMG_9380_zpsa0kir225.jpgMike Afsharian photo IMG_9386_zpsf7hhlh70.jpg
Mike Afsharian photo IMG_9385_zps1jwcjjvq.jpg
Mike Afsharian photo IMG_9375_zpsbojujhmh.jpg

Sko – Bianco  //  Busker – Levis  //  Jakke – Zara  // T shirt – NewYorker

Læderjakker! Hvor skal jeg starte…Der er en for envher smag, de lidt rockede modeller, de fine, de ru og de farverige. Jeg har altid svært ved at vælge hvilken jeg skal tage med hjem, når jeg er ude i byen på udkig efter en. Denne model fra Zara i imiteret læder til 800kr kunne være et godt bud.

 

ENGLISH

Leather Jackets ! Where do I start … There is one for all tastes , the slightly rocked type, the fine ,the rough and the colorful. I always have a hard time choosing which one I like the best. This model from Zara in faux leather could be a good choice 

1 kommentar

  • Marcus

    Den t-shirt er vold fed! Tror jeg bliver nødt til at anskaffe mig en også 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

New in - Sweatshirt from NewYorker