ROCKING Both Leather

Forårsjakke – H & M

Mike Afsharian photo IMG_2864_zpslojczudk.jpg
Mike Afsharian photo IMG_3000_zps2jbqc8tk.jpgMike Afsharian photo IMG_5101_zpsg22e6ext.jpg

Mike Afsharian photo IMG_2870_zpsps7gkijg.jpg
Mike Afsharian photo IMG_5101 kopi 5_zpsjjeyfgu2.jpg

Mike Afsharian photo IMG_5101 kopi_zpsbaenjadj.jpgMike Afsharian photo IMG_5101 kopi 4_zps7z2uczxy.jpgMike Afsharian photo IMG_3039_zpsb8wyl2yx.jpgMike Afsharian photo IMG_5101 kopi 3_zpsgcoiqzut.jpgJakke H&M  //  Jeans SOLID //  Hat H&M //  Sko Converse 

 

Et simpelt design og samtidig en lidt anderledes jakke fra H&M. Det der gjorde jeg valgte at købe jakken var måden den lukkede på og så ud åben. Siderne af jakken er designet så de nærmest hænger med en ret fed effekt når man går. Jeg har gået rigtig meget med hat de seneste par uger og ingen undtagelse her. Faktisk syntes jeg virkelig jakken kommer til sin ret, når den er sat sammen med en grå hat, det får hele looket til at spille sammen. Jeg har valgt en grå trøje fra Bertoni under jakken og mine læder Converse til dette look.

Et andet lign look med den grå hat ses HER

ENGLISH

I really like my new jacket from H&M. It has a very unique way of closing and its a nice jacket for early spring.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

ROCKING Both Leather