Isidora Zmiro – First shoot

 photo 10409698_843147889077636_7401617009243375395_n_zpsuecwnnh7.jpg

 

 

Isidora Zmiro er en af de større modebloggere på instagram. Hun poster om alt fra hendes mange rejser rundt omkring i verden, til hendes seneste køb. Dette er det første billede fra mit shoot med hende, resten kommer op på bloggen senere denne uge. I kan følge hende på instagram @IsidoraZmiro

ENGLISH

Isidora Zmiro is one of the major fashion bloggers on instagram . She posts about everything from her many travels around the world, to her latest item. This is the first photo from my shoot with her, the rest will come up on the blog later this week . You can follow her on instagram @IsidoraZmiro.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Spring look - Tommy Hilfiger / Matinique