Cool in black

Outfit video soon!

Mike Afsharian photo 10987474_833533776705714_558430595057759420_n_zps2ibu6rsx.jpg

Så er det på tide der kommer en ny outfit video. Denne gang tænker jeg i helt andre baner og vil komme op med noget lidt anderledes og originalt. Det er ikke altid let at vælge musik til outfit videoer og  hvilken klips og vinkler man skal bruge. Derfor ender jeg altid ud med en helt anden video end jeg fra start havde forstillet mig. Ikke desto mindre glæder jeg mig meget til at kunne vise jer resultatet snart.

 

ENGLISH

New outfit video out on the blog soon! I’m really excited about shooting this and hopefully you can all see it soon.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Cool in black