Samuel / Noel #Stylestar

AW15 Diesel // Leather jacket

 photo IMG_1488_zps2lopnodo.jpg

Mike Afsharian - diesel aw15 photo IMG_9217_zpsumuty5oz.jpg
Mike Afsharian - diesel aw15 photo IMG_9192_zpsg1yyxgy2.jpgMike Afsharian  diesel aw15 photo IMG_9202_zpsbvsdg3b2.jpg
Mike Afsharian - diesel aw15 photo IMG_9219_zpsdyhpeaau.jpg

 

 

Jeg har været ude hele dagen og skyde outfit billeder med en af mine gode venner Daniall. Vejret var så godt i dag, så vi måtte lave hele 3 shoots! Vi tog senere hen til Diesel event ved kødbyen hvor vi så på Diesel nye efterår/vinter kollektion. Jeg var personlig vild med en helt specielt læder jakke (den som ses på billederne). Jakken ligger i den lidt dyre ende og er håndmalet så hver enkel jakke er unik. Jeg syntes det fungere rigtig godt at der er malet på jakken, det giver en ellers normal læderjakke et helt unikt look. Diesel har i denne nye kollektion taget nogle chancer, når det kommer til originalt design og som i kan se på denne jakke så fungere det rigtig godt

//

I’ve been out all day shooting outfit pictures with one of my good friends Daniall . The weather was so good today , so we had to do all three shoots ! We later went to the Diesel event at the where we looked at Diesel new autumn / winter collection . I was personally interested in one exceptional leather jacket (the one seen in the pictures) . The jacket is hand painted so each jacket is unique. I think it works really well that it is painted on the jacket , it give an otherwise normal leather jacket a unique look . Diesel has in their new collection taken some chances when it comes to original design and as you can see on this jacket so it works really well

 

 

2 kommentarer

  • Den jakke er helt igennem fantastisk. Jeg elsker at Diesel tilføjer items som er lidt anderledes end hvad man normalt ser. Lækkert outfit og lækre billeder.

    -Yasmin J. L. L.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Samuel / Noel #Stylestar