Skal jeg være med i Danmarks næste Top Model 2015 ?

Favorite summer items #1

 photo Skaeligrmbillede 2015-04-26 kl. 22.19.22_zpsrbipbkr4.png

 

Affeliate links      1  //  2  //  3  //  4  //  5  //  6  //  7  //  8  //  9  

 

Man kan virkelig mærke det er ved at blive sommer disse dage, så kunne ikke komme på et bedre tidspunkt til at komme med lidt inspiration. Jeg har samlet et par items jeg tror vil blive brugt meget denne sommer. Jeg vil komme med en lidt større solbrille guide senere på ugen, de 2 jeg har valgt her er ret basic og kan bruges til stort set alt slags tøj.

You can really feel it is being summer these days.  I’ve collected a few items I think will be  much needed this summer. I will come with a big  guideon sunglasses later in the week , the 2 sunglasses I have chosen here are fairly basic and can be used with virtually any outfit .

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Skal jeg være med i Danmarks næste Top Model 2015 ?