Spring style // BERING WATCH

Leather X Matinique

Mike Afsharian photo IMG_5003_zpszegfzwbd.jpg

Mike Afsharian photo IMG_5167_zpsw0botbjm.jpg

Mike Afsharian photo IMG_4964_zpshmsny3by.jpgMike Afsharian photo IMG_5150_zpsiq3eh3um.jpg

Mike Afsharian photo IMG_5088_zpskwtpw1r7.jpgMike Afsharian photo IMG_4965_zps1j1oy2ww.jpgMike Afsharian photo IMG_5073_zpsvdrxot9p.jpgMike Afsharian photo IMG_5066_zpsxswmux4b.jpgMike Afsharian photo IMG_5002_zps8seaxco0.jpgMike Afsharian photo IMG_4986_zpszvxwt3ka.jpg

 

Læderjakke– Matinique  //  Sko – Camel Active //  Bukser – Matinique  //  Solbriller LONDON

 

Jeg har flere gange været inde hos Matinique i år for at kigge på deres nye kollektion. En af de ting jeg sagde mest mærke til var denne læderjakke. Den har et helt sort råt look, som jeg overvejer at style med nogle spikes. Bukserne er også fra Matinique og giver et lidt anderledes look, da de fleste nok havde valgt sorte slim jeans til denne jakke, begge dele ville fungere lige godt til dette look.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Spring style // BERING WATCH