Solid Spring at the Harbor

Matinique Trench coat // City look

Mike Afsharian photo IMG_7662_zpssjiadrl1.jpgMike Afsharian photo IMG_7742_zpsxmghmq3i.jpg
Mike Afsharian photo IMG_7750_zpsyf3rau3n.jpg

 photo IMG_7727_zps4ho5goym.jpgMike Afsharian photo IMG_7731_zpshdoemyyc.jpgMike Afsharian photo IMG_7681_zpsf3om3gsh.jpgMike Afsharian photo IMG_7735_zps9idr0f45.jpgMike Afsharian photo IMG_7679_zpsdekttfzf.jpg
Mike Afsharian photo IMG_7749_zpstkvvwtme.jpg

 

Trench coat – Matinique  //  Trousers  – Matinique  //  Shirt – Bertoni 

Jeg har været hele 2 shoot’s om at finde de rigtige billeder til denne lækre trench coat fra Matinique. Billederne fortæller det hele, denne frakke er som skabt til det travle by menneske med luft under jakken og en trang for praktisk mode. Farven er meget neutral og passer til forskellige outfits, men nok mest ovre i den lidt finere afdeling. Kan ikke selv forestille mig at have denne jakke på sammen med et par sneakers og jeans, men til de finere oplevelser passer den perfect også fanger den blikke på strøget. Matinique har gjort det igen med denne jakke, mode møder de praktiske forventninger man har til en frakke af denne kaliber

My new trench coat from Matinique is perfect for the city, the photos really show how you can mix it with a classic style and on top of a simple shirt and some nice leather shoes.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Solid Spring at the Harbor