AW15 Diesel // Leather jacket

NEW Shades – Polaroid / Carerra

 photo IMG_9359_zpsjpixhzsm.jpg

 photo IMG_9352_zpstytozstc.jpg

 photo IMG_9355_zpsuaqtj1jm.jpg

 photo IMG_9353_zpsmztbpvls.jpg

 photo IMG_9354_zpsoxxanmku.jpg

 photo IMG_9356_zpsopo56xfh.jpg

Polaroid Eyeywear //  Carrera

Når solen står  skarpere i sommer månederne er jeg stort set afhængig af mine solbriller, da jeg har meget lys følsomme øjne. Som modeblogger kan det være svært at gå med de samme solbriller til forskellige outfit’s hvilket er derfor jeg er den stolte ejer af en masse solbriller. Jeg er dog altid på udkig efter nye spændene og ikke mindst anderledes modeller. Jeg fandt disse 2 solbriller som jeg har lavet 2 skydninger med, de har en helt specielt og rigtig flot effekt på brille glasset som er lavet af det samme glas som linsen i et Polaroid kamera. Jeg glæder mig til at kunne vise jer de flotte billederne jeg har kudt med mine nyt outfit og disse 2 solbriller på bloggen snart

//

When the sun is sharper in the summer months, I’mso dependent on my sunglasses because I have very light sensitive eyes . As a fashion blogger it can be hard to go with the same sunglasses for different outfit ‘s which is why I’m the proud owner of a lot of sunglasses. However, I am always looking for new exciting and different models . I found these two shades that I have made two photo Shoots with , they have a very special and very nice effect on the glass which is made ​​of the same glass as in a Polaroid camera . They are both very unique and I plan to use them throughout the summer.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

AW15 Diesel // Leather jacket