New Shoes – Dr. Martens

Dr. Martens photo IMG_6366_zpsdtesfwbm.jpg
Dr. Martens photo IMG_6345_zpscc3zswdh.jpg

Dr. Martens photo IMG_6351_zpsrdeelp6o.jpg photo 8e979dd9-3d95-4137-9d52-68ce5304db11_zps6mngzl47.jpg

 

 

Har længe været på udkig efter nogle nye sko som kan bruges her i det lidt kolde forår og i sommer varmen . Jeg var i tvivl om jeg skulle købe nogle billige sko også i stedet måske købe 2 par. Men besluttede mig at invitere i disse Dr. Martens i stedet. De er ikke billige de koster 1200kr. Men kvalitet har heller aldrig været billigt. Er sikker på jeg kan bruge dem rigtig mange gange før de slides ned, jeg er også vild med det sorte læder skoen er lavet af. Den har en lidt høj hæl men det er en flad hæl, så det er ikke noget an mærker når man går. Jeg har allerede 2 shoots klar på bloggen snart, hvor jeg viser skoene frem med et outfit.

I kan købe dem HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Hilfiger Denim lancerer Peoples Place Originals‏