Matinique Trench coat // City look

Nyt samarbejde og helt ny outfit video

 

Jeg har haft en masse at se til de seneste par uger. Min skole har været lidt i kaos for at sige det ligeud, min blog har taget en masse tud ud af min skole. Jeg brænder meget for det jeg gør, så ville ikke have det anderledes. Fremover vil jeg være en del mere aktiv på blogge, så i kan forventer  5-7 indlæg om ugen. Jeg har også indgået et samarbejde som jeg vil fortælle meget mere om snart også har jeg en outfit video klar snart. Kan kun sige jeg glæder mig og håber i glæder jer ligeså meget

 

I am working om many new things on the blog, and I will be udating the blog more often then ever. I’m really excited about all the new things that’s going to happend the next couple of weeks, and hope you are as well

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Matinique Trench coat // City look