Favorite summer items #1

Samuel / Noel #Stylestar

 photo IMG_5802_zpspto7hrsz.jpg
 photo IMG_5664_zpszc0ydbhn.jpg photo IMG_3046 kopi 4_zpsumqx8yx4.jpg
 photo IMG_3046_zpsps5ivevh.jpg photo IMG_3046 kopi_zpskvddv5op.jpg
 photo IMG_5810_zpskdncqq5p.jpg
 photo IMG_3046 kopi 2_zpslqltb90h.jpg

 

 

Jeg mødte Samuel og Noel til et Tommy Hilfiger event nogle uger siden. Vi fik en snak omkring mode og hvad det vil sige at blogger osv. De har en meget unik stil og har et specielt øje for at sætte en stil sammen som de fleste vender blikket mod. På papirøen tog vi en masse billeder, vejret var helt overskyet, lyset var helt koldt og det var med til at fremhæve farverne i deres tøj. Disse billeder er resultatet af en hel masse sjov under skydningen og en masse gode billeder, som jeg måtte nød til at skære ned fra 500stk. Til kun et par stykker.

De 2 brødre har desuden et helt nystartet firma hvor de laver hatte, jeg vil ikke fortælle mere om dette da jeg kommer med et helt indlæg omkring det på bloggen snart. Dette indlæg er en del af min ”StyleStar” blog serie hvor jeg viser forskellige personligheder frem på min blog.  I kan se andre unikke personligheder fra blogserien HER

Se deres instagram HER

//

I met Samuel and Noel at a Tommy Hlfiger event a few weeks ago . We had a chat about fashion and what it means to be a blogger etc . They have a very unique style and has a special eye for a style that most people are drwn to look at. On papirøen we took a lot of pictures , the weather was quite cloudy, the light was quite cold and it helped to highlight the colors of their clothes . These images are the result of a whole lot of fun during the shooting and a lot of good pictures that I had to cut down from 500 pics to just a few.

The two brothers also have a brand new company where they make hats, I will tell more about this this when in a post on the blog soon. This post is part of my “StyleStar” blog series where I show different personalities appear on my blog .

Se their instagram HERE

Se other personalities in the blog series HERE

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Favorite summer items #1