Nyt samarbejde og helt ny outfit video

Skal jeg være med i Danmarks næste Top Model 2015 ?

Danmarks næste top model 2015 photo Skaeligrmbillede 2015-04-26 kl. 16.52.00_zps3qitryhl.png

 

Jeg havde ikke planlagt at skrive et indlæg om dette emne, men efter venner og bekendte osv. har spurgt mig, følte jeg det var på tide at give et ordentligt svar. Som nogen af jer ved så er det at være modeblogger ikke det samme som at være model. Jeg bliver faktisk ofte spurgt om jeg er model efter folk har set mine billeder, men jeg svare altid at jeg ikke er model men modeblogger. At være modeblogger og være model er 2 helt forskellige ting som ikke rigtig kan sammenlignes (hvis du spørger mig). Men har jeg så nogensinde drømt om at arbejde som model? Da jeg var yngre (6-7 klasse), der var min drøm enten at være skuespiller eller at være model. Derfor kan man på nogle punkter sige at jeg nu laver noget der på nogle punkter minder lidt om at være model, men jeg har slet ikke det samme syn på modeller som jeg havde da jeg var yngre. Jo det er et smart og flot job at have, man kommer op at hænge og får en del fede kommentarer fra venner og bekendte. Men som alt andet er det et job og selvom tanken om at tjene penge på at stå foran et kamera lyder rigtig fedt, så er det slet slet ikke noget for alle. Det kræver en hvis personlighed at kunne agere foran et kamera flere timer i træk til hverdag også er der alt det med at holde sig i top form og gå til casting osv. Jeg har med mit arbejde som modeblogger meget mere kontrol over hvad det er jeg vælger at arbejde med en nogle modeller har. Ikke desto mindre så syntes jeg det er rigtig flot at nogle mennesker formår at leve som modeller og er selv venner med et par stykker.

 

Top model 2015

Top model 2015 bliver som ingen anden sæson i den danske version, denne gang er der mulighed for at melde sig til som mand. Jeg må være ærlig at sige, at selvom det kunne være en oplevelse at være med i et tv program har jeg på intet tidspunkt overvejet at være med. Jeg mener personligt at som blogger skal man passe meget på med at være med i tv. Tanken om at en producer kan side og klippe og få mig til at fremstå som han har lyst til bryder jeg mig slet ikke om. Jeg er sikker på at man som vinderen af programmet kan nå rigtig langt, ligesom de tidligere vindere er nået. Jeg sætter meget stor pris på at jeg kan have dele af mit liv og mig som person værende privat og ikke til skue for dem der måtte følge med i programmet.

 

Det kunne få dig ud til et bredere publikum

Mange ville nok sige ” jamen så ville mange flere måske få øjnene op for din blog, hvis du meldte dig til i programmet og nævne at du også var blogger”. Mit svar til dem der fortæller mig det er meget klart. Jeg har kæmpet mig op i gennem snart 3-4 år til hvor jeg er nu. Jeg har ikke haft nogen bror der var kendt, jeg har ikke haft nogle kendte venner, jeg har ikke været med i noget tv program der har fået mig frem. Der hvor jeg er nu er udelukkende på grund af hårdt arbejde fra min side af. Jeg vil meget hellere have min blog og mit navn som modeblogger i Danmark til at vokse stabilt i takt med folk lære mig at kende, frem for helt eksplosivt at blive kendt gennem et program, hvor efter når programmet er slut hvil folk tænke ” nåh, det er Mike fra top model” Jeg prøver på ingen måde at kaste et dårligt lys på modeller med dette indlæg, tværtimod det gør et rigtig godt stykke arbejde. Jeg prøver ligeledes ikke at nedgøre folk bliver kendte gennem et tv program og derefter laver en blog. … Det er bare ikke sådan jeg har lyst til at blive større på.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Nyt samarbejde og helt ny outfit video